Mesaj Sayısı : 64Kayıt Tarihi : 17/10/09Nerden : KırıkkaleYaş : 33Doğum Tarihi : 09/02/91
Konu: Biricik Aşkıma C.tesi Ekim 17, 2009 1:06 pm
Biricik Aşkıma
Aşık oldum anladımki gözlerine bakınca Alev gibi bakışın yüreğimi yakınca Nefesine muhtaç bir adam doğdu bak Senin gibi meleğe sevdalı kalınca
Yaradana kurban o güzelim çehreni Tek dileğim var ayırmasın bizi Damla damla göl olsun büyüdükçe aşkımız Alın yazımdasın gülüm seviyorum seni
Derlerki Hüseyin nerden gelir aklına O güzelim sözleri nasıl yazdın kağıda Tek nedeni tek sebebi sensin Bu şiir benden biricik aşkıma
Biliyorsun işte seni sana anlatamam Başım öne eğip başkasına utanamam Başkasına dokunamam sana dokunduğum gibi Sesini duymassam o günden tat alamam
66 Yozgat böyle güzel gördümü Bir gülüşüne ben feda ettim ömrümü Çiğ tanesi gibi işledin benliğime Senin olmadığında yaşarım ben ölümü
Sevilim mutluluk bize kucak açmış Bu çocuk harbiden sana fena yanmış Üzdüğümde aklıma gelir hep gözyaşın Göğsüme saplanan kocaman bıçakmış
Adının koyamadım bendeki bu duygunun Ne güzel var işte yarısında yolumun Bu gününmde hayalim yarınımda umudum Yoktum senden önce ben seninle doğmuşum
Dillere destan bir aşk var içimde Vazgeçememki herzaman dilimde Haykırıyorum bak içimdeki nefreti Yanımda sen ol razıyım ben ölmeye
Geleceğe bağladım bütün hayallerimi Düşlerime aldım gönlümdeki güzeli Sevmeye mahkum bu adam seni bak Herkes duysun seviyorum SEVİLİ
Tercümanı oldun içimdeki hislerin Sana olan sevdamı yüreğimde gizledim Ellerin bırakmasın ölümüne beklerim Sesini duymassam seni arar gözlerim
Söylemesin tatlı dilin ayrılık haberini Okumasın güzel sesin bundan başka şiiri Saçlarının telleri göz önümde kaprisleri Dualarım ALLAH'ıma ayırmasın sevenleri
N3squik Admin
Konu: Geri: Biricik Aşkıma C.tesi Ekim 17, 2009 1:14 pm
Paylaşım İçin Teşekkürler...
_HergelE_ Benimle iyi olun, yeni üyeyim
Mesaj Sayısı : 64Kayıt Tarihi : 17/10/09Nerden : KırıkkaleYaş : 33Doğum Tarihi : 09/02/91
Konu: Geri: Biricik Aşkıma C.tesi Ekim 17, 2009 1:17 pm
Reca Ederim
Ece Admin
Konu: Geri: Biricik Aşkıma C.tesi Ekim 17, 2009 4:07 pm